• Monique Westenberg

Monique Westenberg roept via haar Instagram account haar volgers op om te doneren voor baanbrekend kankeronderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Wij zijn Monique enorm dankbaar voor haar belangeloze inzet om de noodzaak van kankeronderzoek onder de aandacht te brengen. 

Monique roept via Instagram op om via Tikkie een donatie te doen aan het Daniel den Hoed Fonds en zo kankeronderzoek te steunen:

“Ook in deze corona periode mogen we kanker niet vergeten. Ik vind kankeronderzoek ook ontzettend belangrijk omdat ik ook in mijn eigen kring helaas te maken heb gehad met deze vreselijke ziekte. Mijn vraag aan jullie; of jullie iets willen doneren. Al is her maar 1 euro. Met zijn allen kunnen we een behoorlijk bedrag bij elkaar krijgen.” 

Monique als ambassadrice voor het Daniel den Hoed Fonds

Monique zou het afgelopen jaar één van de gezichten zijn van onze Maak Kanker Kansloos campagne 2020. Jaarlijks organiseren wij gedurende deze campagne verschillende sportieve evenementen om kankeronderzoek in het Erasmus MC te ondersteunen én zo ook een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid voor iedereen.  Maar door de coronacrisis konden onze sportieve evenementen niet meer door gaan en lopen we 2 miljoen euro aan inkomsten mis. Hierdoor blijven de inkomsten voor kankeronderzoek enorm achter.

Dat doet pijn. Juist door onderzoek zorgen we dat minder mensen kanker krijgen, dat meer patiënten met succes behandeld worden en de kwaliteit van leven voor mensen met kanker verbetert. Daarom zet Monique zich nu belangeloos in en roept ze op om te doneren voor kankeronderzoek.

Doneer ook via tikkie, en tik hem gelijk door naar familie en vrienden. Alleen samen maken we kanker kansloos!

Monique Westenberg ambassadrice