Douwe Egberts spaarzegelactie voor het Daniel den Hoed Fonds groot succes

‘Samen voor een toekomst zonder kanker’ dat is de grote wens van het Daniel den Hoed Fonds. Dat doen zij door bij te dragen aan de steun van baanbrekend onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Bert (77) zette zich ook in voor het Daniel den Hoed Fonds door middel van een spaarzegelactie. Dat was een groot succes. Alleen al in de afgelopen weken zijn er duizenden Douwe Egberts Punten punten opgestuurd.

Inzamelingsactie voor het Daniel den Hoed Fonds

Bert begon geruime tijd geleden met het verzamelen van spaarpunten. Daarnaast heeft hij verschillende landelijke weekbladen aangeschreven. Door gebruik te maken van advertenties wist hij de waardepunten in te zamelen voor het goede doel. Bert: “De punten verzilver ik bij Douwe Egberts voor Senseo koffieapparaten en deze verkoop ik op Marktplaats onder mijn handelsnaam Gerard. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Daniel den Hoed Fonds. Mocht je dus toe zijn aan een nieuwe Senseo, kijk dan even op Marktplaats.” Zijn actie heeft tot nu toe al een bedrag van € 1.150,- opgeleverd. Fantastisch!

Spaarpunten voor het goede doel

Doneer net als Bert uw spaarpunten. Steun zijn actie door uw Douwe Egberts, Pickwick of AH Perla waardepunten, geheel gratis, op te sturen naar het volgende antwoordnummer:

Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds

Antwoordnummer 80133-GK 212

3080 VB Rotterdam

Postzakken met zegeltjes

Veelgestelde vragen over Douwe Egberts punten

De waardepunten vind je op elke verpakking van Douwe Egberts, SENSEO en Pickwick. Knip ze uit en begin met het sparen voor mooie thee- en koffie artikelen. 

Per verpakking varieert het puntenaantal van vier tot 40 punten. Denk hierbij aan € 1,- dat van het aankoopbedrag afgaat bij het inwisselen van 200 punten. Voor 500 punten is dat een inwisselwaarde van €2,50 en 1.000 punten is €5 waard. Daarnaast is het goed om te weten dat Douwe Egberts punten onbeperkt geldig zijn.

Douwe Egberts punten inwisselen voor het Daniel den Hoed Fonds kan via de spaaractie van Bert. Klik op de button links op de pagina voor de actie van Bert.

Waardepunten kunnen ook geschonken worden aan een goed doel. U kunt uw waardepunten aan het Daniel den Hoed Fonds doneren door deze op te sturen naar het volgende antwoordnummer:

Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds

Antwoordnummer 80133-GK 212

3080 VB Rotterdam

Meteen een donatie doen kan natuurlijk ook. Klik op de ‘doneer nu’ box hiernaast en schenk direct aan het Daniel den Hoed Fonds. Door uw hulp met waardepunten sparen of middels een donatie, zetten we samen een stap richting kanker kansloos maken!

Namens Bert en het Daniel den Hoed Fonds, heel hartelijk bedankt!