Spaarzegel actie voor het Daniel den Hoed Fonds groot succes

De actie van Bert (77) is een groot succes, de afgelopen weken zijn er duizenden spaarpunten opgestuurd.

Bert begon geruime tijd geleden met het verzamelen van Douwe Egberts punten. Daarnaast heeft hij verschillende landelijke weekbladen aangeschreven om door middel van een advertentie D.E. punten in te zamelen.

Bert: “De punten verzilver ik bij Douwe Egberts voor Senseo koffieapparaten en deze verkoop ik op Marktplaats onder mijn handelsnaam Gerard. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Daniel den Hoed Fonds. Mocht je dus toe zijn aan een nieuwe Senseo, kijk dan even op Marktplaats.” Zijn actie heeft tot nu toe al een bedrag van € 1.150,- opgeleverd. Fantastisch!

Steun Bert zijn geweldige actie door jouw Douwe Egberts, Pickwick of AH Perla waardepunten te doneren. Stuur ze 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 op naar:

Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds

Antwoordnummer 80133-GK 212

3080 VB Rotterdam

Jouw hulp met sparen wordt heel erg gewaardeerd want samen maken we kanker kansloos!

Namens Bert, heel hartelijk bedankt!