Schenken

U kunt op verschillende manieren schenken.

“Ik was 52 jaar toen ik een herseninfarct kreeg. Gewoon, ik ruimde de tafel af en kreeg enorme hoofdpijn. ‘Ik ga even op de bank liggen’ zei ik tegen mijn man. Daarna weet ik niks meer. Ik ben direct naar het Erasmus MC Stroke Center gebracht en ben helemaal hersteld. Het is dankzij de kennis in dit centrum dat het goed met mij gaat, en dat hun ik iedereen. Daarom steun ik wetenschappelijk onderzoek het Erasmus MC Stroke Center.”

Grada Broos

Grada Broos

Eenmalige schenking

Zowel privé als zakelijk kunt u met belastingvoordeel schenken. U schenkt aan de Erasmus MC Foundation algemeen of u doet uw donatie toekomen aan één van de bestaande fondsen. Bij een eenmalige gift van  € 10.000 of hoger gaan wij graag met u in gesprek over doneren aan een ziektebeeld of project naar eigen keuze.

Periodieke schenking

U schenkt jaarlijks een vast bedrag aan het Erasmus MC, gedurende 5 jaar of meer. Deze schenking is volledig aftrekbaar voor uw inkomstenbelasting. Ook hiervoor geldt dat u schenkt aan de Erasmus MC Foundation algemeen of aan één van de bestaande fondsen.

  • Download hier het schenkingsformulier: Periodieke Schenking Erasmus MC Foundation
  • Indien u wenst dat wij jaarlijks uw donatie incasseren, download dan hier het betreffende formulier: Formulier betalingsvolmacht Erasmus MC Foundation

U kunt het schenkingsformulier en indien gewenst de betalingsvolmacht uitprinten, invullen en opsturen naar:

Stichting Erasmus MC Foundation
Antwoordnummer 80133
3080 VB Rotterdam