Business Club

De Business Club van de Erasmus MC Foundation is een actieve club op directieniveau.
Genodigd zijn zakelijke relaties van het Erasmus MC en bedrijven die het Erasmus MC en de stad Rotterdam een warm hart toedragen.

Wat bieden wij u
De Erasmus MC Foundation organiseert voor de leden van de Business Club jaarlijks drie inspirerende bijeenkomsten. Centraal staan daarbij belangrijke ontwikkelingen in de wetenschap in relatie tot de gezonde stad, goed werkgeverschap en maatschappelijke gezondheidsvraagstukken. Leden zijn tevens uitgenodigd voor het zeer gewaardeerde publieksevenement Lof der Geneeskunst in de Doelen.

Lid worden
Door lid te worden van de Business Club draagt u bij aan een gezonde samenleving en wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC. Het lidmaatschap betreft € 3.000,- per jaar en is fiscaal aftrekbaar door de ANBI status van de Erasmus MC Foundation.
Meer weten of lid worden? Neem contact op met Margot Bleeker: m.bleeker@erasmusmc.nl of 06 26 522 770.

Erasmus MC Foundation
De Erasmus MC Foundation is het officiële steunfonds van het Erasmus MC. Het Erasmus MC wil leidend zijn in innovaties voor gezondheid. Wij steunen deze ambitie door baanbrekend onderzoek mogelijk te maken. Samen voor een gezonde toekomst!

Margot Bleeker

Margot Bleeker
m.bleeker@erasmusmc.nl
06 26 522 770