MAAK KANKER KANSLOOS 2023

Loop mee tegen kanker - Erasmus MC Foundation
Zwem mee tegen kanker - Erasmus MC Foundation

WE LOPEN OF ZWEMMEN KANKER KANSLOOS OVER…

0Maanden0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

MEER OVER DE CAMPAGNE

Doelbesteding 2023

Het bedrag dat we samen ophalen met dit evenement wordt besteed aan belangrijk en baanbrekend kankeronderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Tegelijk met het opengaan van de inschrijvingen, worden artsen en onderzoekers in het Erasmus MC gevraagd hun onderzoeksvoorstel aan te leveren aan de wetenschappelijke adviesraad (WAR) van het Daniel den Hoed Fonds.

De WAR beslist vervolgens welk kankeronderzoek – met de opbrengst van dit evenement – gesteund gaat worden. Als deelnemer ben jij de eerste die hoort voor welk onderzoek jij gaat lopen of zwemmen.

Maak Kanker Kansloos

Het doel van de Maak Kanker Kansloos campagne is het mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Wetenschappelijk onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert.

In actie voor het Daniel den Hoed Fonds

Kan je niet mee kunnen doen aan de evenementen, maar wil je wel in actie komen voor het Daniel den Hoed fonds? Dat kan! Ben je bijvoorbeeld heel goed in taarten bakken? Of maak je zelf armbandjes?

Zet je talent in en haal geld op. Maak hier een eigen actiepagina.

MKK banner landingspagina