Start Tour for Life is in zicht

De start van de Tour for Life komt steeds dichterbij: op 28 augustus beginnen honderden deelnemers aan een tour van 8 dagen door Europa.

Lees meer

Samen maken we kanker kansloos

Op 2 en 3 juli vond de Run4Daniel en Swim4Daniel plaats in Rotterdam! Beide sportieve evenementen maken deel uit van het Maak Kanker Kansloos weekend en waren een groot succes; dit heeft ruim €191.180,- opgeleverd voor belangrijk blaaskankeronderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Namens de Erasmus MC Foundation-Daniel den Hoed Fonds willen wij graag alle deelnemers, vrijwilligers én sponsoren enorm bedanken!

Lees meer

Samen Touren tegen Kanker

Tijdens L’Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides is er ruim €273.036,- opgehaald voor onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut!

Lees meer

Onderscheiding Pieter Sonneveld

Op 23 juni 2022 heeft prof. dr. Pieter Sonneveld van de burgemeester van Schiedam een koninklijke onderscheiding gekregen voor al zijn werk.

Lees meer

Betere blaaskanker behandeling

De opbrengst van Maak Kanker Kansloos 2022 wordt besteed aan onderzoek naar blaaskanker. Er is dringend behoefte aan effectievere én beter beschikbare blaassparende alternatieve behandeling voor patiënten met hoog risico blaaskanker. Onderzoek is hier van groot belang.

Lees meer over de doelbesteding 2022

Kalender

Tour for Life
Samen maken we kanker kansloos
Daniel den Hoed Golftoernooi
Een gezellige dag voor het goede doel
PINK.SUNDAY
PINK.SUNDAY by KEVIN.MURPHY