€60.000,- opgehaald tijdens MKB Daniel den Hoed golfdag

Tijdens de 8e editie Daniel den Hoed Golftoernooi is er maar liefst 60.000 euro opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek naar hersentumoren.

Lees hier meer

10.000 euro voor onderzoek naar slokdarmkanker

Met ruim 350 deelnemers was de 6e editie van de Kees Classic een enorm succes! Jong en oud ging op zaterdag 1 oktober sportief op pad door 10 km te wandelen of 40, 80 of 120 km te fietsen. Ook was er een tienkamp voor de kids.

Lees hier meer

Samen maken we kanker kansloos

Op 2 en 3 juli vond de Run4Daniel en Swim4Daniel plaats in Rotterdam! Beide sportieve evenementen maken deel uit van het Maak Kanker Kansloos weekend en waren een groot succes; dit heeft ruim €191.180,- opgeleverd voor belangrijk blaaskankeronderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Namens de Erasmus MC Foundation-Daniel den Hoed Fonds willen wij graag alle deelnemers, vrijwilligers én sponsoren enorm bedanken!

Lees meer

Samen Touren tegen Kanker

Tijdens L’Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides is er ruim €273.036,- opgehaald voor onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut!

Lees meer

Onderscheiding Pieter Sonneveld

Op 23 juni 2022 heeft prof. dr. Pieter Sonneveld van de burgemeester van Schiedam een koninklijke onderscheiding gekregen voor al zijn werk.

Lees meer

Kalender

PINK.SUNDAY
PINK.SUNDAY by KEVIN.MURPHY