HET TEAM VAN DE ERASMUS MC FOUNDATION

Annette Aué-Nugteren

Annette Aué-Nugteren
Secretariaat

Annette vindt het leuk om als spin in het web haar steentje bij te dragen aan het team. Het werk dat zij doet, wordt altijd zeer gewaardeerd. “Als relatiebeheerder vind ik met name het contact met de donateurs die de foundation een warm hart toedragen zeer waardevol. Het voelt goed om iets voor hen te kunnen betekenen.”

Carola Remers

Carola Remers
Director Impact & Partnerships en Plv. Directeur

Carola legt verbindingen tussen artsen en onderzoekers in het Erasmus MC en particulieren, bedrijven en vermogensfondsen. “Ik zoek wegen om impactvolle onderzoeken mogelijk te maken dankzij partnerships. Ik ben dagelijks omringd door briljante artsen en onderzoekers die vol passie levens verbeterende onderzoeken willen realiseren en door lieve en warme mensen die op allerlei wijzen deze onderzoeken mogelijk willen maken.”

Chantal Gerla

Chantal Gerla
Events & Fondsenwerving

Chantal is als projectleider verantwoordelijk voor de campagnes rond de evenementen. “Ik ben blij dat ik iets kan betekenen en bij kan dragen aan het mogelijk maken van onderzoek in het Erasmus MC. Door het contact met deelnemers van evenementen en actievoerders zie ik hoe belangrijk het bestaan van de Erasmus MC Foundation is. Ik spreek veel mensen (patiënten en naasten) en besef maar al te goed dat onderzoek hard nodig is en je moet genieten van het leven. Pluk de dag!”

Cindy Klinge

Cindy Klinge
Events & Vrijwilligers

Cindy is verantwoordelijk voor de evenementen in de breedste zin van het woord. “Interesse, passie en de mogelijkheid om bij te dragen aan belangrijk wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC komen voor mij met deze functie bij elkaar. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die te maken heeft (gehad) met een vreselijke ziekte. Onderzoek is hard nodig. Alleen samen kunnen we werken aan een gezondere toekomst.”

Dayenne Boot-Krabbendam

Dayenne Boot-Krabbendam
Financieel adviseur

Dayenne zorgt als financieel adviseur dat alle giften die binnenkomen van onze donateurs bij het juiste fonds en/of wetenschappelijke onderzoek terecht komen. Daarmee is Dayenne onmisbaar in het team.

Eline Siersema

Eline Siersema
Communicatieadviseur

Als jongste lid van het team probeert Eline de bekendheid van de Erasmus MC Foundation bij de doelgroep te vergroten. “Samen een gezonde toekomst voor iedereen mogelijk maken; dat is de ambitie van de Foundation. Ik ben dankbaar dat ik via mijn functie die boodschap onder de aandacht mag brengen bij de mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken.”

Laura van der Water

Laura van der Water
Marketing & events

Laura is als projectmanager verantwoordelijk voor marketing en events. “Binnen deze functie probeer ik met een verfrissende en nuchtere blik te kijken naar de mogelijkheden voor de Erasmus MC Foundation. Oplossingsgericht aan de slag gaan met complexe projecten, daar word ik blij van. Zo ben ik verantwoordelijk voor de “reis” die een donateur binnen de Foundation doorloopt en de bijbehorende data-en informatiestromen die daarbij horen.”

Leonore Tuijt

Leonore Tuijt
Directeur-bestuurder

Met veel passie werkt Leonore elke dag aan de organisatie van de Erasmus MC Foundation. “Ik heb de mooiste baan die er is, omdat ik alleen maar in contact kom met mensen die de wereld een beetje beter willen maken. Natuurlijk ben ik supertrots op het Erasmus MC en op ons team. Ik ben op mijn best als ik mijn analytische vaardigheden kan combineren met intuïtie om mijn steentje bij te dragen aan een gezonde toekomst voor iedereen.”

Odette Veen - Boileau

Odette Veen-Boileau
Relatiemanager a.i.

Odette heeft jarenlange ervaring als communicatietrainer en coach. De komende maanden zal Odette zich inzetten voor het Thorax Diner 2023. “Mijn drijfveer is om bewustwording te bevorderen tussen mensen om gezamenlijk in beweging te komen om zo een gemeenschappelijk doel te bereiken.”

Rijnate Anninga

Rijnate Anninga
Financieel administratief medewerker

Rijnate is de rechterhand van Dayenne. Rijnate helpt namelijk met de financiële administratie van de Erasmus MC Foundation. “Ik vind het belangrijk om voor deze stichting te werken, omdat er zoveel goeds gedaan wordt met het geld dat opgehaald wordt voor al het wetenschappelijk onderzoek.”

Shakira Sohier

Shakira Sohier-Borst
Fundraising director Erasmus MC Foundation

Shakira is verantwoordelijk voor de fondsenwerving voor onderzoek naar diverse ziektebeelden. “Ik vind het een groot voorrecht om voor dit goede doel te werken en mij samen met artsen en onderzoekers dagelijks in te zetten om het verschil te maken in het leven van een ander. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe slopend de ziekte kanker is. Daarom weet ik  hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek is. Dit is namelijk de weg naar genezing of betere kwaliteit van leven.”

Sibel Yasemin-Reyhan

Sibel Yasemin-Reyhan
Social media manager

Voor alles wat met social media te maken heeft, moet je bij Sibel zijn. “Mijn focus ligt op het creëren en verzamelen van content over wetenschappelijk onderzoek. Ik weet vanuit eigen ervaring hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek is voor de patiëntenzorg. Dat was voor mij de reden om bij de bron van onderzoek dat levens redt te werken.”

Viola van Bohemen-Welter

Viola Welter
Relatiemanager Vermogensfondsen & Loterijen

Binnen Viola haar functie bouwt zij relaties op met de mensen achter de vermogens-, familie- en bedrijfsfondsen. “Ik luister naar de wensen, dromen en ambities. Deze koppel ik aan projecten van onderzoekers en verpleegkundigen binnen het Erasmus MC. Ik fungeer hierbij als een spin in het web die partijen verbind om zo samen meer mogelijk te maken in de (medische) wereld.”