SCHENKEN EN NALATEN AAN DE ERASMUS MC FOUNDATION

Denkt u aan nalaten, schenken of een bijzondere gift aan de Erasmus MC Foundation? Bekijk hoe u kunt bijdragen.

Periodiek schenken

Legt u uw donatie voor een periode van minimaal 5 jaar vast in een schenkingsovereenkomst, dan doneert u met belastingvoordeel. Uw periodieke schenking kunt u ten goede laten komen aan onderzoek in het Erasmus MC dat u na aan het hart ligt. Lees meer over hoe u kunt schenken met belastingvoordeel.

Meer informatie over schenken

Geven na leven

Wist u dat u ook een goed doel kunt opnemen in uw testament? U laat dan (een deel van) uw eigendommen na aan het goede doel. Dit kunnen goederen zijn of een geldbedrag. Wanneer u nalaat aan de Erasmus MC Foundation bepaalt u zelf aan welk ziektebeeld of onderzoek uw nalatenschap wordt besteed. Uw nalatenschap legt u altijd bij de notaris vast in een testament.

Meer informatie over nalaten

Bijzondere eenmalige gift

Zowel privé als zakelijk kunt u een eenmalige schenking doen met belastingvoordeel. U schenkt aan de Erasmus MC Foundation algemeen of u schenkt aan een onderzoek of ziektebeeld naar keuze.

Meer weten over uw belastingvoordeel bij een eenmalige schenking als privé-persoon? Kijk hier.

Meer weten over een zakelijke gift met fiscaal voordeel? Klik hier.

Neem contact op voor een eenmalige gift.

Waarom geven aan Erasmus MC Foundation?

Met uw donatie aan de Erasmus MC Foundation maakt u belangrijk en baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC mogelijk. Dankzij deze onderzoeken kunnen wij de behandeling van en zorg voor patiënten blijven verbeteren. U kunt schenken en nalaten aan een onderzoek of ziektebeeld naar eigen keuze. Zo kunt u bijdragen aan onderzoek dat u na aan het hart ligt.

Benieuwd waaraan u kunt geven? Bekijk hier alle fondsen en onderzoeken. Heeft u vragen over deze fondsen en onderzoeksprojecten? Of bent u op zoek naar een onderzoek dat u niet terugvindt op onze website? Neemt u dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Mail naar foundation@erasmusmc.nl of bel 010 – 70 34 802 en vraag naar Shakira Sohier.