Over ons

Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds

Shakira Sohier

“Kanker raakt eerst en vooral de patiënten zelf, maar zeker ook de mensen om hen heen.”

Kanker raakt ons allemaal. Eerst en vooral de patiënten zelf, maar ook de mensen om hen heen. Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker.

Wat doen wij?

De Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed haalt geld op voor meer wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk. Het fonds treedt naar buiten met de kreet: ‘Maak kanker kansloos’. Dit is een oproep aan iedereen om de strijd tegen kanker aan te gaan en het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC te steunen.

Therapie op maat

Ons doel is dat iedere patiënt een unieke behandeling op maat krijgt, aan de hand van de meest recente wetenschappelijke resultaten. Daarbij wordt een directe brug geslagen tussen het onderzoek in het laboratorium en de behandeling van de patiënt.

Wil jij ons steunen?

Wil jij ons steunen in onze strijd voor een toekomst zonder kanker? Helpen kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld een actie starten, online collecteren of zelfs vrijwilliger worden. Bekijk hier hoe jij kan helpen

Onze gegevens

Bank: NL 49 INGB 0000 0083 53
KvK: 41128623
RSIN: 816053327

Adres:
Stichting Erasmus MC Foundation
Dr. Molenwaterplein 40
3015 GD Rotterdam