Kankerinstituut

Het Erasmus MC Kankerinstituut is officieel geopend!

Het Erasmus MC Kankerinstituut is vanaf woensdag 8 juli officieel geopend. Ernst Kuipers, bestuursvoorzitter van het Erasmus MC, heeft vandaag de deuren officieel mogen openen.

Het Erasmus MC Kanker Instituut

Iedere dag wordt er in het Erasmus MC Kanker Instituut gewerkt aan een hoge kwaliteit van oncologische zorg. Naast het bieden van de beste zorg, wordt er geprobeerd het leven van mensen met kanker te verbeteren. Met elkaar wordt er gezocht naar nieuwe behandelingen, nieuwe therapieën en nieuwe medicijnen.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek zijn de vooruitzichten voor patiënten met kanker steeds beter geworden. Maar we zijn er nog niet. Er is veel geld nodig om baanbrekend kankeronderzoek en innovatieve apparatuur te financieren. Zodat we patiënten behandelingen op maat kunnen geven, aan de hand van de meest recente wetenschappelijke resultaten.

Het Daniel den Hoed Fonds

Het Daniel den Hoed Fonds is het officiële steunfonds van het Erasmus MC en haalt geld op voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Door jouw steun kan gewerkt worden aan een betere toekomst voor iedereen die door kanker geraakt is. Help jij wetenschappelijk kankeronderzoek  in het Erasmus MC mogelijk te maken? Dat kan door middel van een donatie. Samen maken we kanker kansloos!