Schaatsbaan Rotterdam

Daniel den Hoed Fonds het goede doel van Schaatsbaan Rotterdam

Schaatsbaan Rotterdam is vanaf zaterdag 28 november weer officieel geopend voor jong en oud! Met trots kunnen wij vertellen dat het Daniel den Hoed Fonds dit jaar, net als vorig jaar, maatschappelijk partner is van Schaatsbaan Rotterdam.

Schaatsbaan Rotterdam helpt kanker kansloos te maken

Schaatsbaan Rotterdam is deze winter de plek waar je veilig kunt sporten, heerlijk kunt schaatsen én een gezellige dag met vrienden en familie kunt hebben. En dat terwijl je tegelijkertijd een gezamenlijk doel kunt steunen: een wereld waarin kanker kansloos is. Bij de aanschaf van een online ticket voor Schaatsbaan Rotterdam kun je ervoor kiezen om een donatie te doen aan het Daniel den Hoed Fonds. Deze bijdrage komt ten goede van wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut in Rotterdam. Ook zal het Daniel den Hoed Fonds op Schaatsbaan Rotterdam zelf deze winter goed zichtbaar zijn.

“Wij vinden het belangrijk om samen te werken met een partner die zich inzet voor een maatschappelijk doel. Daniel den Hoed houdt zich al jaar en dag bezig met het inzamelen van geld voor het onderzoek naar alle verschillende soorten kanker en past vanwege het Rotterdamse karakter goed bij Schaatsbaan Rotterdam”, aldus Tijs Nederlof, directeur Schaatsbaan Rotterdam.

Veilig schaatsen volgens het Corona protocol

Schaatsbaan Rotterdam volgt deze winter de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF voor een veilige sportomgeving.
Op en naast het ijs is het verplicht om 1,5 meter afstand te houden. Om dit te kunnen waarborgen wordt er gewerkt met tijdsloten en een maximaal aantal bezoekers per tijdslot. Reserveren is dus verplicht. Bij de entree vraagt Schaatsbaan Rotterdam alle bezoekers van 13 jaar en ouder de gezondheidscheck te doen. Meer informatie is te vinden op SchaatsbaanRotterdam.nl.

Schaatsbaan Rotterdam