Het Daniel den Hoed Fonds haalt geld op voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

We doen er samen met artsen en onderzoekers alles aan om te zorgen dat minder mensen kanker krijgen, dat meer patiënten met succes behandeld worden en de kwaliteit van leven van mensen met kanker verbetert.

Samen maken we kanker kansloos!

Dochters Jongleen starten actie voor moeder

“Een aantal maanden geleden werd bij mama de zeldzame vorm NEC (neuro-endocrien carcinoom) kanker in haar alvleesklier ontdekt. Met uitzaaiingen naar de lever is de kans op genezing nihil. Voor mama, en natuurlijk voor nog veel meer mensen, is wetenschappelijk onderzoek nodig zodat de kans op genezing groter wordt. Wij zouden het super lief vinden als jullie een steentje bij willen dragen. Samen helpen we kanker de wereld uit”, aldus de zusjes Jongeleen.

Ga naar de actiepagina

Daniel den Hoed Award

De Daniel den Hoed Award 2020 is toegekend aan dr. Emrah Balcioglu. Balcioglu is werkzaam in het laboratorium van de Tumorimmunologie.

Lees meer

Zwanger worden na kanker

Als je op jonge leeftijd kanker hebt gehad, is het goed dat je van te voren weet hoe je lichaam op zwangerschap kan reageren. Voor deze vrouwen heeft Gynaecoloog-perinatoloog Annemarie Mulders in het Erasmus MC Kanker Instituut een speciaal preconceptie spreekuur.

Lees meer

Daniel den Hoed Fonds het goede doel van Schaatsbaan Rotterdam

Met trots kunnen wij vertellen dat het Daniel den Hoed Fonds dit jaar, net als vorig jaar, maatschappelijk partner is van Schaatsbaan Rotterdam! Schaatsbaan Rotterdam is vanaf zaterdag 28 november weer officieel geopend voor jong en oud.

Lees meer

Het Erasmus MC Kankerinstituut is officieel geopend!

Het Erasmus MC Kankerinstituut is vanaf woensdag 8 juli officieel geopend. Ernst Kuipers, bestuursvoorzitter van het Erasmus MC, heeft vandaag de deuren officieel mogen openen.

Lees meer