MFVR haalt geld op

MFVR haalt €3.300,- op voor Corona onderzoek

De Goede Doelen Commissie (MFVR) zet zich elk jaar in om goede doelen te steunen. Dit jaar hebben zij een Do It At Home-sponsorloop georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar het effect van het coronavirus op hart en longen in het Erasmus MC. Hiermee hebben zij met alle deelnemers €3.300,- opgehaald, een geweldig bedrag!

De Medische Faculteits Verening Rotterdam (MFVR) van het Erasmus MC voerde actie met de slogan ‘Beweeg Corona de wereld uit’. Via hun eigen actiepagina kon je je als deelnemer aanmelden om op zondag 24 januari in je eigen omgeving te wandelen, hard te lopen, te fietsen of te skaten en dit via Strava delen. Deelnemers konden zich laten sponsoren door vrienden en familie, of zelf een donatie doen.

Ruim €3.300,- voor corona onderzoek
Het doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen en samen een zo lang mogelijke afstand afleggen. Dit alles om gezamenlijk ook meer bewustwording te creëren omtrent de de slopende effecten die Corona kan hebben op het lichaam. Alle deelnemers hebben gezamenlijk €3.302,89 opgehaald voor het coronavirus onderzoek. Een prachtig bedrag! Vandaag mocht de Erasmus MC Foundation de cheque in ontvangst nemen. Wij willen MFVR enorm bedanken voor hun inzet.

Wil je meer informatie over het corona onderzoek? Klik dan hier. Wil jij ook stappen zetten tegen Corona en het Post-COVID onderzoek steunen? Je kunt nog steeds donerenSamen voor een gezonde toekomst!