Steun met geld

Draag bij aan baanbrekend onderzoek naar hart- en longziekten.

Doe een donatie

Wilt u de Erasmus MC Thorax Foundation steunen met een eenmalige schenking veilig met Ideal? Dat kan snel en gemakkelijk via onderstaande link. Namens de artsen en patiënten hartelijk dank voor uw bijdrage!

Doneer online

Steunen na het leven

Indien u de onderzoeksprojecten van de Erasmus MC Thorax Foundation ook na uw overlijden wilt steunen, dan kunt u het fonds laten opnemen in uw testament. Zo kunt u ook na uw leven bijdragen aan hart- en longonderzoek en zorgen voor een gezonde toekomst voor iedereen.

Meer informatie

Periodieke schenking

U kunt zowel eenmalig als periodiek schenken aan de Erasmus MC Thorax Foundation. Wilt u meerjarig steunen met een periodieke schenking? Hiermee zorgt u voor voortgang van het door u gekozen onderzoeksproject en heeft u fiscaal voordeel. Wij helpen u graag om alles in orde te brengen!

Meer informatie

Wist u dat...

… u over het algemeen uw gift kunt aftrekken van uw inkomsten- en vennootschapsbelasting vanwege de ANBI-status van de Erasmus MC Thorax Foundation? 

Meer informatie

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het steunen van een specifiek project of overweegt u een grote donatie? Neem dan gerust contact op!

Mail Meike