Actie Samen voor Niels levert ruim €39.000 op!

In juni 2021 viel de wereld stil voor Niels de Moree (36) uit Tiel. De MRI-scan deed hem duizelen: een hersentumor. ,,Hoe lang leef ik nog?”, wilde de vader van Noah (7) en Nathan (3) weten. Het harde antwoord: ,,Maximaal acht tot elf jaar. Tenzij Pim French van het Erasmus MC een nieuw medicijn ontwikkelt. Maar daar is geen geld voor. Ik besloot inzamelingsacties te organiseren, want ik wil dat dit medicijn mijn leven straks met enkele jaren verlengt.”

Het verhaal van Niels sprak 4 middelbare scholieren dermate aan, dat ze hier iets mee wilden doen. Zodoende kwam hun profielwerkstuk en besloten zij een actie op te zetten voor Niels.

In Sport & Event Center Beusichem werd gistermiddag gesport voor baanbrekend onderzoek naar hersentumoren. Op dit moment is hersenkanker één van de moeilijkst te behandelen vormen van kanker en komt relatief vaak voor bij jonge mensen.

Dankzij de inzet van deze #toppers is er een fan-tas-tisch bedrag opgehaald. Mogen wij een dikke  voor Mégan, Lot, Eleonore, Jort én Niels?!

profielwerkstuk actie Niels