Erasmus MC Business Club

Leden van de Erasmus MC Business Club maken belangrijk onderzoek in het Erasmus MC mogelijk.
Onze leden zijn zakelijke relaties van het Erasmus MC én bedrijven die het Erasmus MC en de stad Rotterdam een warm hart toedragen.

In het Erasmus MC wordt er iedere dag met heel veel inzet gewerkt aan een gezonde toekomst voor iedereen. Het grote belang van gezond zijn en de juiste condities creëren om gezond te worden én te blijven is de afgelopen jaren meer dan ooit duidelijk geworden.

Als lid van deze Business Club maakt u baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC mogelijk. Het jaarlijkse lidmaatschap bedraagt € 3.000. Elk jaar nodigen wij onze leden uit voor drie bijeenkomsten in het Erasmus MC.

Business Club programma 2022

Ook dit jaar hebben we een interessant programma met interessante thema’s en inspirerende sprekers.

De drie Business Club bijeenkomsten staan voor dit jaar gepland op de volgende data: maandag 11 april, maandag 27 juni en maandag 28 november.

Wilt u meer informatie over de Business Club bijeenkomsten of over het jaarlijks lidmaatschap? Download onze brochure voor 2022 via de button hieronder.

Business Club bijeenkomst

Business Club bijeenkomst 27 juni 2022

De eerste bijeenkomst van de Business Club was een groot succes. Zowel Diederik Gommers als Michel van Genderen namen de bezoekers mee in de toekomst van Intensive Care. Wilt u hier meer over lezen? Ga dan naar het Diederik Gommers IC Fonds.

De volgende bijeenkomst is maandag 27 juni. Tijdens deze tweede bijeenkomst komt Joke Boonstra, Raad van Bestuur Erasmus MC, aan het woord. Op deze dag gaat u daadwerkelijk ervaren hoe het is om in het Erasmus MC te werken.

Als Business Club lid krijgt u in kleine groepen een unieke kijk achter de schermen van het Erasmus MC. Ruimtes die u tijdens de rondleiding te zien kunt krijgen zijn bijvoorbeeld: de beddencentrale, het helikopter-platform, het laboratorium, de duurzame afvalverwerkingssystemen, de spoedeisende hulp of een operatiekamer.

In aanloop naar deze bijeenkomst ontvangt u het complete programma van deze unieke kijk achter de schermen.

Vragen of opmerkingen?

Wilt u meer weten over de Business Club of een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met Shakira Sohier.

Stuur een mail