MAAK KANKER KANSLOOS 2023

INSCHRIJVINGEN SCHAATSEN EN CURLEN TEGEN KANKER 2024 GEOPEND!

Op vrijdagavond 9 februari 2024 18.30 uur stappen we op het ijs om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Bijdragen aan kankeronderzoek begint met jouw deelname. Of je een doorgewinterde schaatser bent of nog wiebelig op het ijs staat, iedereen kan meedoen. Getraind, ongetraind, jong en oud.
We schaatsen of curlen met z’n allen voor een dierbare die te maken heeft (gehad) met de diagnose kanker.

Verzeker jezelf, familie, vrienden en/of collega’s van een plekje en schaats mee tegen kanker!

Opbrengst Maak Kanker Kansloos-weekend 2023

MAAK KANKER KANSLOOS 2023 GROOT SUCCES!

Meer dan 650 wandelaars en hardlopers hebben op vrijdag 16 juni de derde editie van de Run4Daniel gelopen in het Kralingse Bos. Op zondag 18 juni doken bijna 375 zwemmers het water in tijdens de Swim4Daniel, in de Wijnhaven in hartje Rotterdam. Beide sportieve evenementen maken deel uit van het Maak Kanker Kansloos weekend en waren een groot succes; dit heeft in totaal ruim € 236.771,- opgeleverd voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Lees verder over de Run4Daniel en Swim4Daniel 2023.

De aftermovies: geniet met ons na

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte voor de Run4Daniel 2024!
Blijf op de hoogte van de Swim4Daniel 2024

Doelbesteding 2023

Het bedrag dat we samen hebben opgehaald met deze evenementen wordt besteed aan belangrijk en baanbrekend kankeronderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Tegelijk met het opengaan van de inschrijvingen, werden artsen en onderzoekers in het Erasmus MC gevraagd hun onderzoeksvoorstel aan te leveren aan de wetenschappelijke adviesraad (WAR) van het Daniel den Hoed Fonds.

De WAR beslist vervolgens welk kankeronderzoek gesteund gaat worden met de opbrengst van deze evenementen. Als deelnemer ben jij de eerste die hoort voor welk onderzoek jij heb gelopen of gezwommen.

Maak Kanker Kansloos

Het doel van de Maak Kanker Kansloos campagne is het mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Wetenschappelijk onderzoek zorgt dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert.

In actie voor het Daniel den Hoed Fonds

Kon je niet mee doen aan de evenementen, maar wil je wel in actie komen voor het Daniel den Hoed fonds? Dat kan! Ben je bijvoorbeeld heel goed in taarten bakken? Of maak je zelf armbandjes?

Zet je talent in en haal geld op. Maak hier een eigen actiepagina.

MKK banner landingspagina