Schenken

U kunt op verschillende manieren schenken aan de Erasmus MC Foundation.

Ik steun het Erasmus MC

“Ik was 52 jaar toen ik een herseninfarct kreeg. Gewoon, ik ruimde de tafel af en kreeg enorme hoofdpijn. ‘Ik ga even op de bank liggen’ zei ik tegen mijn man. Daarna weet ik niks meer. Ik ben direct naar het Erasmus MC Stroke Center gebracht en ben helemaal hersteld. Het is dankzij de kennis in dit centrum dat het goed met mij gaat, en dat hun ik iedereen. Daarom steun ik wetenschappelijk onderzoek het Erasmus MC Stroke Center.”

Grada Broos

Eenmalige schenking

Zowel privé als zakelijk kunt u met belastingvoordeel schenken. U schenkt aan de Erasmus MC Foundation algemeen of u doet uw donatie toekomen aan één van de bestaande fondsen. Bij een schenking van  € 10.000 of hoger gaan wij graag met u in gesprek over een ziektebeeld of project naar keuze.


Periodieke schenking

U schenkt jaarlijks een vast bedrag aan het Erasmus MC, gedurende 5 jaar of meer. Deze schenking is volledig aftrekbaar voor uw inkomstenbelasting. Uw schenking komt, conform uw eigen wens, ten goede aan de Erasmus MC Foundation algemeen of aan één van de bestaande fondsen.

  • Download hier het schenkingsformulier. Dit formulier graag uitprinten, invullen en opsturen naar onderstaand adres.
  • Uw jaarlijkse bijdrage kunt u zelf aan ons overmaken of door de Erasmus MC Foundation laten incasseren. Gebruik voor het incasseren bijgaand formulier. Dit formulier kunt u uitprinten, invullen en opsturen naar onderstaand adres.


Stichting Erasmus MC Foundation
t.a.v. Mevrouw A. Aué-Nugteren
Antwoordnummer 80133
3080 VB Rotterdam