Dankbare Kimberley start actie voor Thorax Foundation

Stylen voor Thorax

5 juli 2022

Al drie keer onderging Kimberley Wenas (29) een openhartoperatie. Afgelopen april was de derde keer en kreeg ze een donorhartklep. Om haar dankbaarheid hiervoor te uiten zamelt Kimberley nu geld in voor de Thorax Foundation. 

Kimberley is geboren met de hartafwijking Tetralogie van Fallot. Dit betekent dat zij vier bouwfouten heeft in haar hart. Hierdoor moet Kimberley van kinds af aan regelmatig naar het Erasmus MC. Inmiddels heeft Kimberley al drie openhartoperaties ondergaan. Afgelopen april was de derde keer.

Omdat Kimberley dankbaar is voor alle goede zorg die zij tot nu toe heeft gekregen in het Erasmus MC is Kimberley een actie gestart om geld op te halen voor de Erasmus MC Thorax Foundation. Kimberley is styliste en heeft bekende Nederlands, als Nielson, Kim Feenstra en Winne, mogen stylen. Daarom heeft Kimberley in ruil voor een donatie aan de Thorax Foundation stylingadvies.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over Kimberley haar actie.

Benieuwd naar Kimberley haar hele verhaal? Bekijk dan de reportage van OPEN Rotterdam.

Kimberley Wenas staat naast een ziekenhuisbed