ErasMS is het Rotterdamse centrum voor multiple sclerose en ontstekingen van het centrale zenuwstelsel. In dit centrum werken verschillende specialisten samen in onderzoek naar een betere behandeling van MS of andere ontstekingsaandoeningen van het zenuwstelsel. Want deze patienten verdienen de beste zorg en behandeling.

Centrum voor volwassenen én kinderen met MS

In het onderzoekscentrum worden volwassenen én kinderen met MS gevolgd. De kracht van het centrum is de samenwerking tussen artsen en onderzoekers in het Erasmus MC met als doel een betere behandeling van MS.

ErasMS in het Erasmus MC

ErasMS is het Rotterdamse MS centrum voor multiple sclerose en andere ontstekingsziekten van het centrale zenuwstelsel. ErasMS is onderdeel van de afdeling neurologie en immunologie van het Erasmus MC en het Sophia kinderziekenhuis. Het centrum kwam in 2002 tot stand mede dankzij de inzet van Rogier Hintzen.

Ontstekingsziekten van het centrale zenuwstelsel zijn vaak onvoorspelbaar qua ontwikkeling en kunnen met verschillende kenmerken presenteren. Hierdoor wordt vaak veel onzekerheid meegebracht. Het Rotterdamse MS Centrum ErasMS is een zorg- en onderzoekscentrum waar verschillende specialisten met elkaar samenwerken. Hiermee willen wij ervoor zorgen dat mensen de beste zorg kunnen krijgen.

Naar de website van ErasMS.

Meer weten over ErasMS Fonds?

Meer weten? Of overweegt u een grote gift of nalatenschap? Neem geheel vrijblijvend contact op met Leonore Tuijt, 010 – 70 34802 of l.tuijt@erasmusmc.nl

Bekijk hier ons team