Doelbesteding Schaatsen en Curlen tegen Kanker 2024

De Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed haalt geld op voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk. Het fonds treedt naar buiten met de kreet: ‘Maak kanker kansloos’. Dit is een oproep aan iedereen om de strijd tegen kanker aan te gaan en het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC te steunen.

Doelbesteding 2024

Eén op de drie mensen krijgt kanker. Deze heftige diagnose zorgt voor veel angst en onzekerheid. Als patiënt wil je dan maar een ding: overleven.

De Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds haalt geld op voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland. Wetenschappelijk onderzoek is de sleutel naar een betere overleving van kanker en een betere kwaliteit van leven voor patiënten. We hebben al veel bereikt, maar er is nóg meer onderzoek nodig om bij iedere patiënt het maximale behandelresultaat te krijgen.

Het evenement ‘Schaatsen tegen Kanker’ is onderdeel van de Maak Kanker Kansloos campagne 2024 van de Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds. Het bedrag dat we samen ophalen met Schaatsen tegen Kanker wordt besteed aan belangrijk wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. In de onderstaande video zie je wat wij de afgelopen jaren allemaal hebben kunnen realiseren met donaties aan de Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds.

Schaatsen en Curlen Tegen Kanker 2024 was een enorm succes. Volgend jaar (weer) erbij zijn? Meld je aan om op de hoogte te blijven van Schaatsen en Curlen Tegen Kanker 2025!

Maak Kanker Kansloos

Het doel van het evenement Schaatsen en Curlen tegen Kanker is het mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Wetenschappelijk onderzoek zorgt dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert.

In actie voor het Daniel den Hoed Fonds

Kun je niet mee doen aan het evenement, maar wil je wel in actie komen voor het Daniel den Hoed fonds? Dat kan! Ben je bijvoorbeeld heel goed in taarten bakken? Of maak je zelf armbandjes?

Zet je talent in en haal geld op. Maak hier een eigen actiepagina.