Topbrands doneert ruim 1.000 Rooming-in pakketten aan de Erasmus MC Foundation

11 juli 2022

De afdeling Brand & Private Label van Topbrands heeft ruim 1.000 boxen met verzorgingsproducten gedoneerd aan de Erasmus MC Foundation. Deze pakketten zijn speciaal voor patiënten samengesteld die onverwachts moeten overnachten in het Erasmus MC.

Een ziekenhuisopname kan ingrijpend zijn, dan is het soms wenselijk om een naaste bij je te hebben. In het Erasmus MC zijn er eenpersoonskamers ingericht waardoor het mogelijk is om een dierbare te laten overnachten bij de patiënt op de kamer. Dit kan alleen met toestemming van de arts of verpleegkundige.

Het komt voor dat dit compleet onverwachts is en er geen mogelijkheid is om je persoonlijke spullen thuis op te halen. Hiervoor heeft de afdeling Brand & Private Label van Topbrands een box ontwikkeld met persoonlijke verzorgingsproducten van het Personal Care label ‘Sence’. Een fijne basis box om de eerste dag(en) door te komen.

“Wij hopen dat we met deze pakketten een klein beetje kunnen bijdragen aan het comfort van de naaste en het herstel van patiënten. Samen met de Erasmus MC Foundation kijken we hoe Topbrands dit project blijvend kan ondersteunen” aldus Kees en Angelique van Topbrands.

Kees Roeloffs (CFO Topbrands) en Angelique Michels (Director Brand & Private Label) hebben de eerste pakketten mogen overhandigen aan Joke Boonstra, vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van het Erasmus MC.

De medewerkers van Topbrands overhandigen de boxen aan Joke Boonstra

V.l.n.r.: Angelique Michels, Mieke Hazes, Joke Boonstra, Kees Roeloffs, Sander van Gisbergen