Jong talent in het Erasmus MC

Vanuit dit fonds willen we samen met donateurs drie doelen bereiken:

  • Geen geld mag nooit de belemmering zijn om je talent te ontplooien:
    We willen jonge studenten in het Erasmus MC de mogelijkheid bieden om net zoveel  (buitenlandse) kennis op te doen als hun mede studenten, indien hun eigen middelen hiervoor ontoereikend zijn.
  • Jong talent maatschappelijk inzetten:
    We willen initiatieven steunen van Erasmus MC studenten die hun kennis en talent inzetten voor maatschappelijke projecten in Rotterdam. Want 80% van de gezondheidsuitkomsten wordt bepaald door factoren buiten het ziekenhuis, zoals laaggeletterdheid, leefomgeving, armoede, leefstijl en educatie.
  • Jonge talenten kennis laten maken met verpleeg- en geneeskunde in het Erasmus MC:
    We willen initiatieven steunen die middelbare scholieren uit alle lagen van de (Rotterdamse) maatschappij ervaring laten opdoen met verpleegkunde en geneeskunde, ook als die studiekeuze niet altijd voor de hand ligt. Op zoek naar de talenten van de toekomst.

Uw steun is hierbij van grote waarde!

Helpt u mee?

Samen staan we elke dag voor de opgave om aandoeningen beter te begrijpen, eerder te voorspellen, beter te behandelen en liever te voorkomen. Wij geloven dat onderzoek deze zorg, en daardoor de gezondheid van mensen, beter maakt. Daarom zetten wij ons samen met onze donateurs in om dit onderzoek in het Erasmus MC mogelijk te maken.

Omdat het altijd beter kan.
Altijd beter moet.
En onderzoek beter maakt.

Dit wetenschappelijke onderzoek kunnen we alleen mogelijk maken met hulp van partners en donateurs. Helpt u ook mee?

Periodiek schenken met belastingvoordeel

U kunt ook met een periodieke schenking Jong Talent steunen. Zo draagt u met een fiscaal voordeel bij aan de toekomst van studenten. Overweeg een donatie met een periodieke schenking.

Samen steunen we:

Gerrit Jan Mulder prijs

De Gerrit Jan Mulder Stichting wil de uitwisseling van informatie tussen wetenschappelijke onderzoekers bevorderen. Bijvoorbeeld door de jaarlijkse uitreiking van de GJM-prijs aan een medisch student van het Erasmus MC.

Meer informatie

GIDS

GIDS (Geneeskundestudenten In De Samenleving) verbindt studenten met de samenleving en andersom, door studenten en maatschappelijke projecten aan elkaar te koppelen.

Meer informatie

Junior Med School

biedt VWO4 scholieren de mogelijkheid om zich te verdiepen in medisch-wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC.

Meer informatie