Daniel den Hoed Golftoernooi 2022

Op maandag 26 september is de achtste editie van het Daniel den Hoed Golftoernooi. Een dag om te genieten op de baan van Golfclub Kleiburg. Deze golfclub ligt op het eiland Voorne in de provincie Zuid-Holland. De locatie van de baan is uniek: in een recreatiegebied met uitzicht op het Brielse Meer. De dag begint om 11:30 uur en we sluiten het gezellig af rond 22:00 uur.

De gehele opbrengst van het golftoernooi wordt dit jaar in het Erasmus MC Kanker Instituut besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar hersentumoren. Samen maken we kanker kansloos. Naast dat het een gezellige dag beloofd te worden, draagt u dus ook bij aan het goede doel.

Meedoen en kosten

Inschrijven voor 26 september 2022 is helaas niet meer mogelijk, alle flights zijn verkocht. Heb je interesse om volgend jaar deel te nemen: meld je dan hieronder aan om op de hoogte te blijven.

Ambassadeurs

Mario Kadiks, Marcel Baanen, Rob Candeias, Pieter van Klaveren, Leonore Tuijt en Wim de Bundel.

Doelbesteding 2022

Op dit moment is hersenkanker één van de moeilijkst te behandelen vormen van kanker. En dat is tragisch, want juist deze vorm van kanker komt relatief vaak voor bij jonge mensen. In het Erasmus MC Hersentumorcentrum werken artsen, verpleegkundigen en onderzoekers samen in de strijd tegen hersenkanker. Het Hersentumorcentrum is toonaangevend in onderzoek naar en de behandeling van hersentumoren. Een nieuwe ontdekking wordt binnen het Erasmus MC snel in de praktijk getoetst. Met steeds als doel om patiënten de beste behandeling en de best mogelijke kwaliteit van leven te bieden.

De opbrengst van het Daniel den Hoed Golftoernooi wordt besteed aan onderzoek naar een betere behandeling van hersentumoren.

Daniel den Hoed Fonds

Daniel den Hoed Fonds steunt baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Speerpunt van onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut is de verdere ontwikkeling van therapie op maat voor elke individuele patiënt op basis van de laatste wetenschappelijke resultaten. Ons doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen om hoogstaande behandelingen mogelijk te maken die precies passen bij het individu. Het doel: iedere patiënt het juiste medicijn, in de juiste dosis, op het juiste moment en voor de juiste duur voor een maximaal resultaat. Want ieder mens is anders.

Shakira Sohier

Vragen of opmerkingen?

Wilt u meer weten over het golftoernooi? Neem dan contact met ons op.

Shakira Sohier contactpersoon golftoernooi: 06 – 186 356 35 of s.sohier-borst@erasmusmc.nl

Patricia Gijp contactpersoon MKB Rotterdam Rijnmond: 06 – 214 998 12 of patricia.gijp@mkb-rotterdam.nl

Video Daniel den Hoed Golftoernooi terugblik

Bekijk de video hieronder door op de playbutton te klikken.

Wilt u dit golftoernooi niet missen?

Inschrijven voor 26 september 2022 is helaas niet meer mogelijk, alle flights zijn verkocht. Heb je interesse om volgend jaar deel te nemen: meld je dan hieronder aan om op de hoogte te blijven.

Golftoernooi afbeeldingen